• 9483 Sopronkövesd Kossuth Lajos utca 81.
  • +36 99 536 016
  • skovesd@gmail.com
  • Koronavírus információ 4.

    Koronavírus információ 4.

    Tisztelt Szülők!

    Iskolánk tantestületében – főleg felső tagozatban – nagyon sok a hiányzó, a szakos helyettesítést nem tudjuk megoldani. Ezért intézményvezetői hatáskörben rövidített órák megtartást illetve óracseréket kell elrendelnem. A hiányzó kollégák többsége – akinek egészségi állapota engedi – küldi a tananyagot, amit ezeken az órákon a helyettesítő tanár segítségével, koordinálásával meg tudnak oldani a diákok.

    Az ötödik osztályosok továbbra is digitálisan kapják a tananyagot! Ha bármilyen problémájuk merülne fel, kérem jelezzék számunkra!
    Arra kérném a szülőket, hogy aki teheti ebéd után, illetve az órák után vigye haza gyermekét, segítve ezzel a délutáni gyermekfelügyelet megoldását!Természetesen aki munkahelyi elfoglaltsága miatt ezt nem tudja megtenni, a gyermekek felügyelete biztosított lesz! Kérem ezt jelezzék az osztályfőnökök felé.

    Iskolánkban egyre több a beteg, fertőzött gyermek és felnőtt! Kérek mindenkit, hogy tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy a helyzet minél előbb normalizálódjon! Tartsuk be az előírásokat, segítsük egymást! Ez mindannyiunk közös érdeke!

    Köszönettel:
    Schweitzer Kornél int. vez.

    Tags